Siirry sisältöön

Yritysliittymien kilpailutus kannattaa – Pienempi operaattori tarjoaa palvelua ja säästää kuluissa, räätälöimällä liittymäpaketit oikein

Yritykset ja kotitaloudet elävät haastavia aikoja ja moni miettiikin säästöjä ja kulujen karsimista. Ylimitoitetut ja supernopeat yritysliittymät ovat täysin turha kuluerä yritykselle. Monet arkiset asiat, kuten yritysliittymät koetaan kiinteähintaisiksi, mutta niissä on yllättävän paljon hintaeroja. Suurien operaattorien yritysliittymät ovat suuria ja ylimitoitettuja paketteja, tai liian tehokkaita alueen todelliseen nopeuteen nähden. Oikeankokoisilla liittymillä pk-yritys voi säästää jopa tuhansia euroja, ilman että mistään tarvitsee leikata tai pihistää.

 

Miksi yritysliittymiä kannattaa kilpailuttaa?

Yritysliittymiä myydään paketteina, joilla puhua ja viestittää rajattomasti, sekä suuria datapaketteja, vaikka todellinen kulutus on usein hyvin minimaalinen pakettien maksimimäärään verrattuna. Moni uskoo yritysliittymien olevan hinnoiltaan melko samanlaisia tai yhtä kalliita kaikkialla. Supernopeuksia ja lisätehoa myydään ja markkinoidaan ylistävin sanoin, vaikka todellisuudessa näitä lisänopeuksia ei suurimmassa osassa Suomea pystytä saavuttamaan

Asiakkaille on luotu kuva, jossa ihanneliittymäpaketti on mahdollisimman laaja ja mahdollisimman tehokas. Todellinen kulutus ja toimiva nopeus ovat kuitenkin todellisuudessa paljon matalampia, ja moni yritys maksaa suuria summia täysin turhaan. Supertehokkaat liittymät on luotu pelaamista ja videoeditointeja varten. Todellisuutta vastaava yritysliittymä on usein paljon kuviteltua pienempi ja tehokkuudeltaan hyvää perustasoa.

Miksi kilpailuttaa yritysliittymiä säännöllisesti?

 • Liittymäpakettien sisällöt ja ajankohtaiset tarjoukset muuttuvat
 • Pakettitarjouksilla voit yhdistää palveluita ja saada alennusta
 • Vanhoille asiakkaille ei tarjota tarjouksia tai etuja

 

Huomioi ainakin nämä seikat kilpailuttaessasi yritysliittymiä:

Kun alat kilpailuttaa liittymisiäsi, on tärkeää huomioida muutama tärkeä seikka, jotta löydät juuri sinun alueellasi toimivan ja sinun tarpeitasi vastaavan liittymän. Huomioi myös palvelun ja tuen saatavuus, sekä liittymien määräaikaisuus ja sitovuus.

 1. Kilpailuta ja pyydä vähintään kolmelta eri yritykseltä tarjous

- Ota yhteyttä vähintään kolmeen eri toimijaan ja pyydä heiltä tietyt tarpeesi täyttävästi esimerkkiliittymästä tarjous, jotta      osaat verrata samoja tietoja ja hintoja toisiinsa. Kerro myyjälle rohkeasti, että olet kilpailuttamassa yritysliittymiä ja pyydä rohkeaa tarjousta. Kerro myös mihin mennessä haluat saada tarjouksen.

 1. Tarkasta todellinen puheminuuttien ja viestien määrä, sekä datankäyttö

Käy läpi ja selvitä vanhojen puhelin- ja nettilaskujesi perusteella, millaista kulutuksesi on ollut? Kuinka paljon on puhuttu, lähetetty viestejä tai kulutettu dataa? Selvitä työntekijöiden käyttötarpeita ja arvioita tulevasta.

Vinkki: Itsepalveluportaali auttaa usein myös näkemään erittelyitä toteutuneesta käytöstä.

 1. Selvitä, kannattaako keskittäminen ja pyydä pakettitarjousta useammasta asiasta

Vaikka olisit pääasiassa kilpailuttamassa yritysliittymiä, kannattaa myös tutkia ja kysyä, millaisia paketti- ja säästömahdollisuuksia keskittämisellä voisi olla? Varsinkin pienemmät operaattorit ovat joustavia luomaan merkittäviäkin alennuksia.

 1. Varmista asiakaspalvelun ja tuen saatavuus

Muista selvittää miten asiakaspalvelu toimii ja miten helposti tukea ja apua on saatavilla. Jos liittymissä ilmenee häiriöitä tai ongelmia, haluat vastauksia ja apua nopeasti. Yritys ei voi olla viikkokausia ilman toimivia liittymiä ja laitteita. Tarjoaako yritys yhteyshenkilön, joka huolehtii asiakkuudesta ja palveluista?

 1. Tutki kuuluvuuskarttaa ennen operaattorien valintaa

Tutustu operaattoreiden kuuluvuuskarttoihin ja varmista, että ainakin 4G toimii alueellasi hyvin. Toimiva ja kattava verkko on sujuvan arjen edellytys.

(Esimerkiksi DNA:n 4G kuuluvuuskartta).

 1. Selvitä operaattoreiden irtisanomisehdot ja Määräaikaisuus

Kannattaa myös selvittää, millaisia sopimusmuotoja operaattorit tarjoavat ja millaisilla ehdoilla. Et halua välttämättä sitoutua vuosiksi huonoon sopimukseen.

Tiesitkö, Länsilinkin yritysliittymät räätälöidään aina yrityksesi todellisen käytön mukaisiksi. Räätälöinnin ansiosta olemme kilpailijoita edullisempia. Ei määräaikaisia sopimuksia.

 

Pienempi operaattori tarjoaa edullisen hinnan lisäksi palvelua ja joustoa

Pienemmille teleoperaattoreille yritykset ovat kaiken toiminnan keskiössä, jolloin palveluun panostetaan monin eri tavoin, kuten nimetyn yhteyshenkilön tarjoaminen, joka auttaa tilanteesta riippumatta ja huolehtii asiakassuhteesta. Moni lähtee kilpailuttamaan liittymiä suuremmilla ja tunnetuimmilla operaattoreilla, mutta unohtavat pienemmät operaattorit, jotka tarjoavat yrityksen arkeen henkilökohtaista palvelua ja tukea kaikissa tilanteissa. Suuret operaattorit ovat kiireisiä ja erityisesti pk-yritykset kokevat, ettei heitä huomioida, nähdä tai kuulla tarpeeksi.

Pienemmät teleoperaattorit toimivat isojen verkoissa, joilla on erittäin hyvä kuuluvuus. Hinnoittelu on joustavampaa ja räätälöimällä liittymät oikein, pienemmät operaattorit ovat edullisempia kuin suuret. Pienemmät operaattorit tarjoavat myös joustoa sopimusehtoihin ja maksuihin. Pienemmät operaattorit ovat usein myös kotimaisia ja Avainlipulla varustettuja suomalaista työtä edistäviä toimijoita, joille kotimaisuus ja työpaikkojen säilyminen Suomessa ovat kunnia-asia.

Pienemmän Operaattorin Top5-edut:

 • Nopea ja henkilökohtainen palvelu
 • Sopivan liittymäpaketin räätälöinti kulutusta vastaavaksi luo säästöjä
 • Toimii isojen verkoissa, erinomainen kattavuus
 • Kotimaisia Avainlippu-yrityksiä.
 • Läpinäkyvä ja selkeä laskutus
 • Joustavia etuja

Tutustu Länsilinkin yritysliittymiin – Toimimme DNA:n verkossa ja olemme edullinen, luotettava ja joustava yritysten operaattori.

 

Länsilinkki tarjoaa edullisen ja räätälöidyt liittymäpaketit sekä Premium-tason palvelua ja tukea

Asiakkaamme hämmästyvät usein nykyisiä hintojaan, kun laskemme todellisen kulutuksen, nopeuden ja tarpeen mukaan heille liittymäpaketit, jotka ovat jopa merkittävästi edullisempia kuin heidän nykyisensä tai kilpailijoidemme liittymäpaketit. On turhaa maksaa isoista ja supernopeista kiinteistä pakettihinnoista, jos kulutus jää murto-osaan ja alueella eivät edes toimi supernopeat liittymät.

Haluamme tarjota erinomaiset välineet suomalaisille yrityksille menestyä ja helpottaa arjen sujumista. Läpinäkyvä ja selkeä laskutus sekä raportointi saavat asiakkaat tyytyväisiksi. ”Erittely on selkeä ja helppolukuinen”, näin meille usein sanotaan. Koska Länsilinkki haluaa tarjota rehellistä ja aitoa suomalaista yrityskulttuuria, meillä ei ole tarvetta piilotella tai salailla mitään epämääräisten raporttien tai niissä esiintyvien outojen koodien taakse. Tyytyväinen asiakas on yrityksen paras saavutus ja tavoite, joka lisää kauppaa ja hyödyttää molempia osapuolia.

Ei määräaikaisuutta tai sitoutumispakkoa. Länsilinkki luottaa vahvaan tekemiseen, joka saa asiakkaamme pysymään. Meidän ei tarvitse orjuuttaa asiakkaitamme, vaan edistää helppoa ja sujuvaa yritysarkea.

Länsilinkin liittymien edut:

 • Maksa vain todellisesta kulutuksesta
 • Räätälöidään juuri oikeankokoinen paketti tarpeisiin nähden
 • Ei määräaikaisuuksia
 • Nimetty yhteyshenkilö ja tuki
 • DNA:n verkossa (Suomen kattavin verkko)
 • Läpinäkyvä laskutus (Selkeä kuukausiraportti).

Varaa tästä aika ilmaiseen kartoitukseen – katsotaan, miten voisimme auttaa sinun yritystäsi laskemaan kuluja!