Skip to content
Varaa maksuton kartoitus
SuomalPalvelua_Sin_rgb
Länsilinkki English
Länsilinkki Svenska

   Yrityksesi kokoiset liittymät

Liittymät yritykselle alkaen 15,90€/kk

 • Selkeät laskut

  Tarjoamme selkeän erittelyn käyttämistänne palveluista. Voimme myös räätälöidä tarkempia raportteja puheliikenteestä yhteisen sopimuksen mukaisesti.

 • Ei määräaikaisuuksia

  Kanssamme et sitoudu määräaikaisuuteen. Uskomme, että joustavuus on parempi asiakastyytyväisyyden ylläpitäjä kuin määräaikaiset pakkosopimukset.

 • Integroitavissa osaksi vaihderatkaisua

  Vaihteen kautta tehdyt puhelut kuuluvat henkilökohtaisen mobiililiittymäsi puhepakettiin ja henkilökohtainen tilatieto näkyy kaikilla vaihteen käyttäjillä automaattisesti.

 • Kilpailukykyinen hinnoittelu

  Mitoittamalla käyttäjien paketit oikein yrityksesi voi saavuttaa merkittäviä säästöjä vuositasolla. 

Mobiililiittymämme

Miksi valita länsilinkin mobiililiittymä yrityksellesi?

Länsilinkki SIM-kortti

Länsilinkin mobiililiittymä

Länsilinkki on täyden palvelun mobiilioperaattori. Länsilinkki tuottaa puhelu-ja datatiketit, puheluohjaukset ja laskutuksen yritysasiakkaille. Länsilinkki toimii ja hallinnoi mobiililiittymiä DNA:n verkossa.

Kauttamme saat työntekijöillesi sopivat liittymät yrityksellesi, niin isoon kuin pienempään käyttöön. Kaikki liittymämme ovat saatavissa myös 5G nopeudella ja tarjolla on mobiililaajakaistoja isoista tarpeista aina yksilöllisempiin M2M-käyttökohteisiin.

Hyödyt Länsilinkin mobiililiittymistä

Mobiililiittymillämme saat käyttöösi selkeät laskut ja et sitoudu määräaikaisuuteen. Teemme ainoastaan toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia, jolloin hinnoittelumme on selkeää ja läpinäkyvää koko asiakassuhteen ajan. Asiakkaana sinun ei enää siis tarvitse olla huolissaan mahdollisista hinnannousuista jatkuvien sopimusuusintojen yhteydessä.

pexels-andrea-piacquadio-774909

Kiinnostavatko mobiililiittymät?

Voit pyytää konsultaatiota asiantuntijamme kanssa täyttämällä lomakkeen ohesta.