Skip to content
Varaa maksuton kartoitus
Länsilinkki English
Länsilinkki Svenska

   Yrityksesi kokoiset liittymät

Yritysliittymät alkaen 15,90€/kk

 • Selkeät laskut

  Tarjoamme selkeän erittelyn käyttämistänne palveluista. Voimme myös räätälöidä tarkempia raportteja puheliikenteestä yhteisen sopimuksen mukaisesti.

 • Ei määräaikaisuuksia

  Kanssamme et sitoudu määräaikaisuuteen. Uskomme, että joustavuus on parempi asiakastyytyväisyyden ylläpitäjä kuin määräaikaiset pakkosopimukset.

 • Integroitavissa osaksi vaihderatkaisua

  Vaihteen kautta tehdyt puhelut kuuluvat henkilökohtaisen mobiililiittymäsi puhepakettiin ja henkilökohtainen tilatieto näkyy kaikilla vaihteen käyttäjillä automaattisesti.

 • Kilpailukykyinen hinnoittelu

  Mitoittamalla käyttäjien paketit oikein yrityksesi voi saavuttaa merkittäviä säästöjä vuositasolla. 

Mobiililiittymämme

Miksi valita länsilinkin mobiililiittymä?

Länsilinkki SIM-kortti

Länsilinkin mobiililiittymä

Länsilinkki on täyden palvelun mobiilioperaattori. Länsilinkki tuottaa puhelu-ja datatiketit, puheluohjaukset ja laskutuksen yritysasiakkaille. Länsilinkki toimii ja hallinnoi mobiililiittymiä DNA:n verkossa.

Kauttamme saat työntekijöillesi sopivat yritysliittymät niin isoon kuin pienempään käyttöön. Kaikki liittymämme ovat saatavissa myös 5G nopeudella ja tarjolla on mobiililaajakaistoja isoista tarpeista aina yksilöllisempiin M2M-käyttökohteisiin.

Hyödyt Länsilinkin mobiililiittymistä

Mobiililiittymillämme saat käyttöösi selkeät laskut ja et sitoudu määräaikaisuuteen. Teemme ainoastaan toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia, jolloin hinnoittelumme on selkeää ja läpinäkyvää koko asiakassuhteen ajan. Asiakkaana sinun ei enää siis tarvitse olla huolissaan mahdollisista hinnannousuista jatkuvien sopimusuusintojen yhteydessä.

pexels-andrea-piacquadio-774909

Mobiili 1 500x350

Meiltä myös laitteet tarvittaessa.

Länsilinkki toimittaa yhteistyökumppanin kautta uusimmat laitteet helposti ja vaivattomasti suoraan ovellenne. Asioidessa kanssamme sinun ei tarvitse huolehtia erillisistä laiteportaaleista, tilaussopimuksista ja laitevertailuista. Kumppanina suosittelemme teille parhaiten sopivia laitteita ja teemme tilaukset puolestanne. Voit keskittyä olennaiseen ja luottaa, että kumppaninne on apuna kun sitä tarvitsette.

Kauttamme saat laitteet nopeasti ja luotettavasti yrityksen laskulle. Säästä aikaa ja kysy suosituksia laitteista meiltä! Laitetarjontaa on valtaisasti, mutta miten yritys voi tietää mitkä puhelaitteet sopivat heidän käyttötarkoitukseensa parhaiten?

 • Nopea toimitus

  Saat meiltä laitteet jopa seuraavaksi arkipäiväksi käyttöönne. Kauttamme saat myös lisälaitteet ja palvelut (esim. panssarilasit ja suojakuoret).

 • Ammattilaistemme suosittelemat laitteet

  Voit kysyä asiantuntijoiltamme mitä laitteita suositellaan juuri teidän käyttötarkoituksiin. Varmistamme, että laitteiden ominaisuudet ja hinta vastaavat tarpeitanne.

 • Laitteet yrityslaskulle

  Saat meiltä laitehankinnat suoraan yrityslaskulle, jolloin sinun ei tarvitse toimia luottokorttien ja työntekijöiden kululaskujen hyväksyjänä laitehankinnoissa.
 • Kattavat lisäpalvelut

  Kauttamme saat esimerkiksi laitteita varastoitavaksi pikalähetystä varten, laitteiden esiasennukset ja osamaksusopimukset. Jos yritykselläsi on tarpeita laitteisiin liittyen, olemme mielellämme räätälöimässä teitä parhaiten palvelevaa toimintamallia.

Kiinnostavatko mobiililiittymät?

Voit pyytää konsultaatiota asiantuntijamme kanssa täyttämällä lomakkeen ohesta.