Skip to content

Mobiili- ja dataliittymät

Yrityksesi kokoiset liittymät

icon-arrow-down

Liittymät yritykselle alkaen 15,90€/kk

 • Selkeät laskut

  Tarjoamme selkeän erittelyn käyttämistänne palveluista. Voimme myös räätälöidä tarkempia raportteja puheliikenteestä yhteisen sopimuksen mukaisesti.

 • Ei määräaikaisuuksia

  Kanssamme et sitoudu määräaikaisuuteen. Uskomme, että joustavuus on parempi asiakastyytyväisyyden ylläpitäjä kuin määräaikaiset pakkosopimukset.

 • Integroitavissa osaksi vaihderatkaisua

  Vaihteen kautta tehdyt puhelut kuuluvat henkilökohtaisen mobiililiittymäsi puhepakettiin ja henkilökohtainen tilatieto näkyy kaikilla vaihteen käyttäjillä automaattisesti.

 • Kilpailukykyinen hinnoittelu

  Mitoittamalla käyttäjien paketit oikein yrityksesi voi saavuttaa merkittäviä säästöjä vuositasolla. 

Mobiili- ja dataliittymämme

Miksi valita länsilinkin mobiili- tai dataliittymä yrityksellesi?

lansilinkki-mobiili-ja-dataliittymat

Länsilinkin mobiili- ja dataliittymä

Länsilinkki on täyden palvelun mobiilioperaattori. Länsilinkki tuottaa puhelu-ja datatiketit, puheluohjaukset ja laskutuksen yritysasiakkaille. Länsilinkki toimii ja hallinnoi mobiili- sekä dataliittymiä DNA:n verkossa.

Kauttamme saat työntekijöillesi sopivat liittymät yrityksellesi, niin isoon kuin pienempään käyttöön. Kaikki liittymämme ovat saatavissa myös 5G nopeudella ja tarjolla on mobiililaajakaistoja isoista tarpeista aina yksilöllisempiin M2M-käyttökohteisiin.

Hyödyt Länsilinkin mobiili- ja dataliittymistä

Mobiili- ja dataliittymillämme saat käyttöösi selkeät laskut ja et sitoudu määräaikaisuuteen. Teemme ainoastaan toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia, jolloin hinnoittelumme on selkeää ja läpinäkyvää koko asiakassuhteen ajan. Asiakkaana sinun ei enää siis tarvitse olla huolissaan mahdollisista hinnannousuista jatkuvien sopimusuusintojen yhteydessä.

Kiinnostavatko mobiili- ja dataliittymät?

Voit pyytää konsultaatiota asiantuntijamme kanssa täyttämällä lomakkeen ohesta.