Siirry sisältöön

Referenssit

Menestystarinoita

 

Yritykset monilta eri toimialoilta ovat saavuttaneet upeita tuloksia Länsilinkin palveluilla.

 

 

icon-arrow-down

Trimet Oy

Ohutlevyosien ja metallituotteiden sopimusvalmistaja Trimet Oy valmistaa ohutlevymetallisia metallituotteita mm. lääketeollisuuden laitteisiin, sähkö- ja elektroniikkateollisuuteen sekä laivojen, junien ja kaivosteollisuuden tarpeisiin.

"Mobiilivaihteen käyttökokemus on ollut loistava, huomattavasti helpompi mitä aiemmin käytössä ollut ja raportointi toimii tarvittaessa moitteettomasti. 

Käyttöönotto tapahtui tiloissamme, meidän laitteilla. Perehdytys oli nopea sekä asiallinen, pääkäyttäjät ovat erittäin tyytyväisiä.

Muutaman kuukauden kokemuksella, voin hyvillä mielin suositella Länsilinkin palveluntarjontaa!"

Kari/ Trimet Oy

Henkilö hitsaa metallia

BCC Solutions

BCC Solutions tarjoaa edistykselliset ratkaisut tietoliikenneverkkojen rakentamiseen ja ylläpitoon päämiesten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.  

BCC Solutions käyttää vaihdepalvelua ja ollut erittäin tyytyväinen sen toimintaan. "Vaihdepalveluratkaisu on toiminut hyvin ja kulkee arjessa mukana."

Myös yhteistyö ja Länsilinkin aktiivisuus auttaa ja joustaa, saavat kiitosta. "Yhteistyö Länsilinkin kanssa on ollut erittäin toimivaa ja asiat saadaan aina järjestymään".

Juha V / BCC Solutions

 

 

Nainen tietokoneiden valojen takana

Wellmedic Oy

Vahvassa kasvussa oleva pohjalainen lääkäriasema Wellmedic hyödyntää Länsilinkin asiakaspalvelu- ja tietoliikenneratkaisuja, jotka ovat mahdollistaneet yrityksen kasvamisen sekä erinomaisen palvelun ja asiakastyytyväisyyden kasvun.

”Toisin kuin muut, Länsilinkki todella kuuli tarpeemme. Nyt meillä on täydellinen tietoliikenneratkaisu, joka skaalautuu helposti tarpeidemme mukaan. Erinomaisen palvelun ansiosta olemme pystyneet lisäämään saatavuuttamme ja tuottavuuttamme. Tämän ansiosta asiakastyytyväisyytemme on pysynyt erittäin korkealla!”

Tomasz Nuri, Wellmedic

Lääkäri, jolla stetoskooppi

Hoitolatukku

Hoitolatukku on Suomen suurin ammattikosmetiikan tavaratalo. Hoitolatukun valtteja ovat nopeus ja ammattilaisten laajin tuotevalikoima ja palvelukonseptit.

"Meille tärkeintä oli saada käyttöön vaihdepalvelu, jonka perimmäinen tarkoitus oli tehostaa työntekoa, tinkimättä kuitenkaan asiakaspalvelun laadusta. Yhteistyö Länsilinkin kanssa on toiminut mutkattomasti aivan alusta alkaen.

Hoitolatukku

 

Naisella kosteusnaamio kasvoilla

Hotelli Alma

Seinäjoella toimiva radanvarsihotelli Alma siijaitsee Seinäjoen parhaalla paikalla, lähes ratapihalla. Hotelli Alma huokuu historiaa, yhdistettynä uusittuihin ja viihtyisiin huoneisiin ja kokouspalveluihin.

Hotelli Alma siirtyi käyttämään Länsilinkin palveluita ja on ollut erittäin tyytyväinen koko prosessiin ja palveluihin. "Vaihto ja käyttöönotto sujui hyvin, myyntiprosessi oli sujuva ja johdonmukainen, tarjous selkeä sekä saatiin ennen kaikkea se mitä luvattiinkin". "Isojen operaattorien vaihteiden jälkeen, oli ilo löytää operaattori, joka on myös kiinnostunut asiakkaan toiminnasta ja tarpeista".

Juha Ylikoski/ Hotelli Alma

Alman Uusi Tornihotelli

Jappis Oy

Turkuainen Mainostoimisto Jappis tuottaa markkinointi- ja viestintäpalveluita, joka tarjoaa monikanavaisia mediaratkaisuja. Jappiksen historia ja kokemus ulottuu jo 30 vuoden taakse.

Jappis käyttää mm. Vaihdepalvelu Dstnyä. "Vaihdepalvelun käyttöönotto oli todella vaivatonta ja nyt yksikään puhelu ei mene ohitse. Saamme myös kaikki liittymät yhteen laskuun, joten siitä on iso apu kirjanpitoa ajatellen. Vahva suositus!"

Mainostoimisto Jappis

 

Kannettava tietokone pöydällä

Tilitoimisto Talouspäälliköt Oy

Tilitoimisto Talouspäälliköt Oy osallistuu aktiivisesti asiakkaiden taloudenpitoon, tarjoten erinomaista asiantuntijuutta, jotta asiakkaiden kirjanpito on aina ajantasalla ja tehokkaasti toteutettu.

"Siirryimme käyttämään Länsilinkin palveluita, ja meille räätälöitiin juuri sopiva, meidän tarpeet huomioiva paketti. Siirto sujui hyvin ja saimme apua teknisissä ongelmissa, emmekä jääneet yksin. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä."

Tilitoimisto Talouspäälliköt Oy

Kirjanpitoa ja laskemista käynnissä

Suoramarkkinointi Mega

Suoramarkkinointi Mega Oy on vuonna 1986 perustettu, Suomen johtava puhelimitse tapahtuvaan markkinointiin erikoistunut yritys. Yritys auttaa yrityksiä kehittymään, kasvamaan ja menestymään.

Suoramarkkinointi Mega on käyttänyt vaihdepalvelua jo useiden vuosien ajan ja ollut erittäin tyytyväinen sen toimintaan. "Vaihdepalveluratkaisu on toiminut moitteetta jo vuosien ajan ja ajanut asiansa hyvin. Toiminnoista esimerkiksi Kutsuryhmää käytetään päivittäisessä työssä".

Heli S / Suoramarkkinointi Mega

Nainen puhuu puhelimeen ja hymyilee

LVIS-Kauppila Oy

LVIS-asennusliike LVIS-Kauppila Oy toteuttaa ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella erilaiset putki- ja sähkötyöt sekä ilmastointi- ja lämpöurakat Länsi-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella.

"Länsilinkin kanssa homma on pelannut hyvin."

Arttu/ LVIS-Kauppila Oy

3100000146

Silmäsairaala Valo

"Siirryimme..

 

 

 

Valo

Suoramarkkinointi Mega Oy

Hotelli .....

 

 

 

Ikifit
Referenssit

Hotelliravintola Alma: ”Saatiin mitä meille luvattiin”

Hotelli Alma siirtyi käyttämään Länsilinkin palveluita ja on ollut erittäin tyytyväinen koko prosessiin ja palveluihin. ”Vaihto ja käyttöönotto sujui hyvin, myyntiprosessi oli sujuva ja johdonmukainen, tarjous selkeä sekä saatiin ennen kaikkea se mitä luvattiinkin”.

lansilinkki-vaihderatkaisut

Haluatko jutella lisää Dstny-mobiilivaihteen mahdollisuuksista?

Varaa konsultaatio ammattilaisemme kanssa täyttämällä alla oleva lomake, ja kartoitetaan yhdessä yrityksesi tilanne!