Skip to content
Varaa maksuton kartoitus
SuomalPalvelua_Sin_rgb
Länsilinkki English
Länsilinkki Svenska

Covidin kaltaiset pandemiat ovat lisänneet etätyön tarvetta, joissa mobiilivaihde on olennainen osa.

Monet yritykset luottavat nyt etätyöskentelyyn pitääkseen asiat käynnissä. Operaattorit ovat sopeutuneet kasvavaan kysyntään ja pyrkivät varmistamaan, että yritykset voivat pysyä yhteydessä saumattomasti.

Riippuvuus puheliikenteeseen on kasvanut merkittävästi. Neuvotteluympäristöt ovat suosittuja, mutta ne eivät ole niin joustavia, etenkin syrjäisissä paikoissa kaistanleveys on rajoittuneempi. Muut viestintätavat eivät välttämättä riitä näissä tilanteissa.

Kun yritykset etsivät yhä enemmän tapoja laajentaa toimiston viestintäominaisuuksia mobiililaitteisiin, mobiilivaihteiden suosio kasvaa. Mobile PBX on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta se sopii erityisen hyvin etäjatkuvuuden ja -yhteyksien mahdollistamiseen. Joten mikä on mobiilivaihde ja miten se toimii?

Mikä on mobiilivaihde?

Mobiilipohjaisia ​​PBX-ratkaisuja isännöidään matkapuhelinoperaattoreiden verkossa. Ne on integroitu suoraan mobiiliytimeen, tyypillisesti IMS:n kautta. Puhelut käsitellään mobiiliytimessä käsittelemällä triggereitä. Kun oikea logiikka on suoritettu, puhelut toimitetaan perinteisen matkapuhelinverkon kautta.

 Mobiilivaihteet voivat käyttää mobiiliasiakkaita päätepisteinä kiinteän verkon IP Centrex -palvelujen sijaan. Tässä tapauksessa puhelut toimitetaan IP-rajapinnan kautta, jota varten tarvitaan sopiva kaistanleveys. Mobiilivaihteet voivat toimia tehokkaasti myös silloin, kun vain 2G tai 3G on saatavilla, koska ne käyttävät tavallista mobiilisiirtotietä.

Mobiilivaihde on olennainen osa työvoimaa, koska se tarjoaa todellista joustavuutta ja mahdollistaa etätyöntekijän yhteyden ydinliiketoimintaan ja tiimikommunikointiin. Kaikilla on oltava samat mahdollisuudet tehdä yhteistyötä ja olla yhteydessä heidän sijainnistaan riippumatta.

"Mobile PBX on täydellinen yrityspuhelinjärjestelmä etätyöntekijöille. Tämän järjestelmän avulla he voivat soittaa ja vastaanottaa puheluita matkapuhelimistaan ​​riippumatta siitä, missä he ovat."

Ymmärrämme, että liikkuvuus on sinulle välttämätöntä. Kuinka organisaatio voi kuitenkin pitää keskitettyä puhelinjärjestelmää työntekijöiden kesken ostamatta uusia puhelimia tai laitteita? Ratkaisu on helppo - Länsilinkki MOBILE PBX -liittymällä ja ilmaisella mobiilisovelluksella.

Miksi valita Länsilinkki matkapuhelinvaihteeksi?

  • Kustannustehokas: Voit määrittää mobiilikytkimen käyttäjille, jotka käyttävät sitä aktiivisesti.
  • Laiteriippumaton: Voit käyttää haluttua päätelaitetta kytkentäratkaisussamme. Laitteet voivat olla mm. numeronhallinta (ilmainen päätelaite), mobiilisovellus tai tietokoneen työpöytäsovellus. Palveluun voidaan liittää myös IP- ja DECT-puhelimia.
  • Ei laiteinvestointeja: Soluno Mobile Switching on pilvipalvelu, joka eliminoi fyysisten kytkentälaitteiden tarpeen. Voit vain päättää, mitkä päätelaitteet haluat käsitellä puheliikennettä - me hoidamme loput.
  • Ei säännöllisyyttä: Meillä et sitoudu määräaikaan. Uskomme, että joustavuus on parempi asiakastyytyväisyyden ylläpitäjä kuin määräaikaiset sopimukset.
  • Räätälöinti ja helppo skaalautuvuus: Voit valita yrityksesi työntekijöille erilaisia ​​profiileja, joten maksat vain tarvitsemistasi ominaisuuksista. Palvelumme avulla voit helposti muokata vaihteen ominaisuuksia.

Mobile PBX-järjestelmä voidaan suunnitella erityisesti tarpeitasi vastaavaksi, mikä säästää rahaa tulevaisuudessa. Tämä järjestelmä on myös joustava, joten voit käyttää eniten tarvitsemiasi ominaisuuksia ja auttaa yritystäsi keskittymään voittoihin ja tuottavuuteen.

Blog comments