Siirry sisältöön

Yritys

Telealan asiantuntijatalo jo vuodesta 1991

Tyytyväinen asiakkuus on meille tärkeää eikä vain sanahelinää.

icon-arrow-down
lansilinkki-luottamus

Luottamuksesta syntynyt

Länsilinkki perustettiin vuonna 1991 ottamalla hoitaakseen usean paikallisen puhelinosuuskunnan teletoiminnan harjoittamisen. Sittemmin toimintamme on laajentunut koko Suomen alueelle ja tarjoamme nykypäivänä modernit viestintäratkaisut yrityksille. Yli 30-vuotias Länsilinkki Oy on suomalainen teleoperaattori.

lansilinkki-miksi

Miksi Länsilinkki?

Autamme pk-yrityksiä parantamaan heidän tavoitettavuuttaan ja asiakastyytyväisyyttä. Tuomme asiakkaillemme kustannussäästöjä  mitoittamalla palvelut oikein. Palvelumme auttavat yrityksiä saavuttamaan tuloksia tehokkaasti.

Haluamme erottua operaattorimarkkinassa selkeällä ja asiakaslähtöisellä viestinnällä. Haluamme olla reilu ja läpinäkyvä kumppani asiakkaillemme. Palvelemme yrityksiä, mutta toimimme aina ihmiseltä ihmiselle. Takuuna parhaasta asiakaskokemuksesta on se, ettemme tee määräaikaisia sopimuksia. Tyytyväinen asiakkuus on meille tärkeää eikä vain sanahelinää.

lansilinkki-visiomme

Visiomme

Olemme televiestinnän ykköskumppani pk-yrityksille ja jälleenmyyjillemme.

Yli 30 vuoden kokemuksen lisäksi johdamme toimintaamme meille tärkeillä arvoilla:

 • Avoimuudella​, olemme helposti lähestyttävissä, henkilökohtaista palvelua
 • Sinnikkyydellä​ eli vahvalla työmoraalilla
 • Aktiivisuudella eli tehdään mitä luvataan​
 • Yrittäjyydellä ja aidolla kiinnostuksella asiakasta kohtaan

Mikä tekee meistä hyvän kumppanin?

 • Palvelu

  Kauttamme saat yrityksellenne henkilökohtaisen yhteyshenkilön: meillä asioit aina ajasta ja yhteydenottotavasta riippumatta helposti!

 • Suomalainen

  Olemme olleet luotettava kotimainen operaattori jo vuodesta 1991 lähtien. Kauttamme saat aidosti kehittyneet viestintäratkaisut, mm. Dstny-vaihdepalvelu pohjautuu Euroopan johtavaan Telepo-puhelinvaihdejärjestelmään.

 • Ketteryys

  Joustavuus on toimintamme keskiössä ja tarjoamme asiakkaillemme  aina vapauden valita heille mieluisan päätelaiteympäristön.

 • Avainlippu-yritys

  Länsilinkki on myös Avainlippu-yritys. Kaikki ammattilaisemme työskentelevät Suomessa. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.