Skip to content

Yritys- ja palvelunumerot

Yhtenäinen numerointi on tyylikästä

Numerointi antaa yrityksestä selkeän ja tyylikkään, luottamusta herättävän mielikuvan sekä parantaa yrityksen tavoitettavuutta.

icon-arrow-down

Länsilinkin numeropankissa on saatavilla suuri joukko juuri sinulle sopivia ja räätälöitäviä numeroita, joilla yhtenäistät koko organisaation puhelinnumerot.

Numeroinnin hyödyt

 • Selkeä ja johdonmukainen

  Numerointi tarjoaa yritykselle mahdollisuuden yhtenäistää koko organisaation puhelinnumerot. Yhtenäinen, johdonmukainen numerointi, näkyy asiakkaille tyylikkäänä ja selkeänä, luottamusta herättävänä toimintana.

 • Persoonallinen

  Yrityksen numerointia varten voidaan valita persoonallisia ja merkityksellisiä numeroita, kuten vaikkapa yrityksen osoitteen numeron tai  symbolien mukaan.

 • Markkinoinnillinen

  Yrityksen on helpompaa ja selkeämpää markkinoida vain yhtä helposti muistettavaa numeroa. Asiakkaat arvostavat selkeitä ja helppoja numeroita, jotka on helpompi muistaa, kuin monimutkaiset ja epämääräiset numeroyhdistelmät.

 • Edullinen

  Yrityksen numerointi meillä ei maksa maltaita. Yritysnumero voi kuulostaa kalliilta ja suurempien yritysten jutulta, mutta Länsilinkin kautta saat yritykselle numeroinnin varsin edullisesti. Haluamme, että jokaisella yrityksellä on mahdollisuus parantaa toimintaansa ja ulkoasuaan.

autokauppa-x-lansilinkki

Autokauppa X (esimerkki)

Autoliike haluaa yritykselle numeroinnin ja valitsee esimerkiksi selkeän ja helposti muistettavan numeron:

015 200 200 tai vaikkapa 015 247 247 

Asiakaspalvelu tehostuu ja tuo säästöjä, kun asiakkaat ohjautuvat automaattisemmin oikeaan paikkaan.

Kiinnostuitko yritysnumeroinnista? Ota yhteyttä!

Täytä lomake ohesta, niin asiantuntijamme antavat konsultaation yritysnumeroista yrityksesi tarpeisiin.