Skip to content

Yritysten operaattori

Olet tavoittelemisen arvoinen

Haluatko parantaa asiakastyytyväisyyttä ja säästää selvää rahaa? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Länsilinkki luo kustannussäästöjä mitoittamalla palvelut oikein. Mobiili- ja vaihderatkaisumme sekä muut palvelumme auttavat yrityksiä tehostamaan päivittäistä toimintaansa.

icon-arrow-down

Menossa mukana

ll-lounea
ll-finnet-liitto
ll-kaisanet
ll-mpy
ll-vsp
ll-destny

Länsilinkin

Vaihderatkaisut

Joustavilla ja kustannustehokkailla vaihderatkaisuillamme yhdistät viestinnän palvelut sekä asiakaspalvelu- ja puhelinvaihdeominaisuudet yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi.

lansilinkki-mobiili-ja-dataliittymat
 • Kustannustehokas

  Voit määrittää mobiilivaihteen vain niille käyttäjille, jotka sitä aktiivisesti operoivat.

 • Laiteriippumaton

  Dstny-mobiilivaihde on pilvipalvelu, joten et tarvitse fyysisiä vaihdelaitteita. Päätät vain missä päätelaitteissa haluat hoitaa puheliikennettä ja me hoidamme loput. 

 • Räätälöitävä ja skaalautuva  

  Voit valita eri profiileita yrityksesi työntekijöille, jolloin maksat vain niistä ominaisuuksista, joita tarvitset. Palvelussamme pystyt muokkaamaan vaihteen ominaisuuksia vaivattomasti. 

 • Ei määräaikaisuutta  

  Kanssamme et sitoudu määräaikaisuuteen. Luotamme siihen, että olet tyytyväinen palveluumme ja pysyt pitkään asiakkaanamme. 

Länsilinkin

Mobiiliratkaisut

Meiltä saat eri käyttökohteisiin sopivat luotettavat liittymät kustannustehokkaasti ilman määräaikaisuuksia.  
Yritysliittymät alkaen 15,90€/kk

lansilinkki-miksi
 • Selkeät laskut

  Tarjoamme selkeän erittelyn käyttämistänne palveluista. Voimme myös räätälöidä tarkempia raportteja puheliikenteestä yhteisen sopimuksen mukaisesti.

 • Ei määräaikaisuuksia  

  Kanssamme et sitoudu määräaikaisuuteen. Luotamme siihen, että olet tyytyväinen palveluumme ja pysyt pitkään asiakkaanamme.

 • Integroitavissa osaksi vaihderatkaisua  

  Vaihteen kautta tehdyt puhelut kuuluvat henkilökohtaisen mobiililiittymän puhepakettiin ja henkilökohtainen tilatieto näkyy kaikilla vaihteen käyttäjillä automaattisesti.

 • Kilpailukykyinen hinnoittelu  

  Mitoittamalla käyttäjien paketit oikein yrityksesi voi saavuttaa merkittäviä säästöjä vuositasolla. Me autamme myös tässä.

Mitä asiakkaamme meistä oikein puhuvat?

wellmedic-referenssi

Wellmedic Oy

Toisin kuin muut, Länsilinkki todella kuuli tarpeemme. Nyt meillä on täydellinen tietoliikenneratkaisu, joka skaalautuu helposti tarpeidemme mukaan. Erinomaisen palvelun ansiosta olemme pystyneet lisäämään saatavuuttamme ja tuottavuuttamme. Tämän ansiosta asiakastyytyväisyytemme on pysynyt erittäin korkealla!

hoitolatukku-referenssi

Hoitolatukku

Meille tärkeintä oli saada käyttöön vaihdepalvelu, jonka perimmäinen tarkoitus oli tehostaa työntekoa, tinkimättä kuitenkaan asiakaspalvelun laadusta.Yhteistyö Länsilinkin kanssa on toiminut mutkattomasti aivan alusta alkaen.

 

hotelli-alma-referenssi

Hotelli Alma

Hotelli Alma siirtyi käyttämään Länsilinkin palveluita ja on ollut erittäin tyytyväinen koko prosessiin ja palveluihin. "Vaihto ja käyttöönotto sujui hyvin, myyntiprosessi oli sujuva ja johdonmukainen, tarjous selkeä sekä saatiin ennen kaikkea se mitä luvattiinkin".

 

Pistetään yrityksenne asiakasviestintä 
kerralla kuntoon!

Mobiiliivaihde

Puhelinvaihderatkaisulla hukatut asiakaskontaktit jäävät historiaan. Vaihteellamme parannat asiakastyytyväisyyttä, nopeutat asiakaspalvelua ja vähennät asiakaspoistumaa paremmalla palvelulla.

b5b00a5bf47530788613f68ca0020370

Mobiili- ja dataliittymät

Länsilinkki tarjoaa kattavasti mobiili- ja dataliittymiä eri käyttötarkoituksiin. Meiltä löytyy mobiiliin puhe- ja dataliittymät, jotka ovat mitoitettavissa asiakastarpeen mukaisesti. Lisäksi saat meiltä erittäin kustannustehokkaan M2M 5G-liittymän. Alkaen 15,90€/kk

2b84bff622f007675b8a4cd4917fc546