Skip to content
Varaa maksuton kartoitus
SuomalPalvelua_Sin_rgb
Länsilinkki English
Länsilinkki Svenska

                                  Helppo mobiilivaihde 

Pilvipalvelu, jolla parannat yrityksesi asiakasviestintää

Kaikenkokoisille yrityksille

index
 • Kustannustehokas

  Voit määrittää mobiilivaihteen vain niille käyttäjille, jotka sitä aktiivisesti operoivat.

 • Laiteriippumaton

  Voit käyttää haluamaasi päätelaitetta vaihderatkaisussamme. Laitteina voi olla mm. ohjaus numeroon (päätelaite vapaa), mobiilisovellus tai tietokoneen työpöytäsovellus. Palveluun voidaan liittää myös IP- ja DECT-puhelimia.

 • Ei laiteinvestointeja

  Dstny mobiilivaihde on pilvipalvelu, jolloin fyysisiä vaihdelaitteita ei tarvita. Voit vain päättää missä päätelaitteissa haluat hoitaa puheliikennettä - me huolehdimme muusta.

 • "Helpompi ja kevyempi "

  Useampi asiakas on antanut kiitosta meidän helppokäyttöisyydestä ja toiminnallisuudesta verrattuna kilpailijoiden raskaisiin ja hitaisiin vaihderatkaisuihin.

 • Räätälöinti ja skaalautuvuus

  Voit valita eri profiileita yrityksesi työntekijöille, jolloin maksat vain niistä ominaisuuksista joita tarvitset. Palvelussamme pystyt muokkaamaan vaihteen ominaisuuksia vaivattomasti.

 • Ei määräaikaisuutta

  Kanssamme et sitoudu määräaikaisuuteen. Uskomme, että joustavuus on parempi asiakastyytyväisyyden ylläpitäjä kuin määräaikaiset pakkosopimukset.

 • Kattavat lisäominaisuudet

  Dstny mobiilivaihderatkaisussa on paljon lisäpalveluita, joilla voit räätälöidä palvelun juuri yrityksenne tarpeisiin. Mm. raportoinnin, CRM-integraation, nettisivuille asetettavan takaisinsoittopalvelun, Teams-integraation tai muiden lisäpalveluiden osalta kerromme mielellämme lisää.

Helppo ja vaivaton vaihdepalvelu

Nopea käyttöönotto, ei laiteinvestointeja ja avaimet käteen toimitus

Dstny2

Miksi valita vaihdepalvelu?

Valtaosa yritysten yhteydenottopyynnöistä tapahtuu edelleen puhelimen välityksellä. Yrityksen puhelinnumerointi ja siinä tapahtuva asiakaspalvelu on yrityksen tärkeä kohtaamispiste - huolehdimme, että palvelunne on ajan tasalla ja tukee monikanavaista viestintää, esimerkiksi mobiilivaihteella.

Asiakkaan tiedottaminen ja palveluun ohjaaminen esimerkiksi nettisivuille tai sähköpostiin myös aukioloaikojen ulkopuolella korostuu hyvän asiakaskokemuksen ylläpitämiseksi. Asiakasviestintää parantaa mm. tiedotteet, automaattinen puhelunohjaus, takaisinsoittopalvelu, soittajan tunnistus, puheluiden äännittäminen, soitonsiirto ja loki vastaamattomista puheluista.

Miten palvelu toimii?

Mobiilivaihde voidaan kytkeä valituille käyttäjille tai vaihtoehtoisesti myös koko organisaatiolle. Valittavanasi on kolme eri vaihdeprofiilia käyttäjätarpeen mukaisesti riippuen siitä haluaako käyttäjä toimia esimerkiksi mobiilisovelluksella tai tietokoneella olevalla työpöytäsovelluksella.

Vaihdepalvelumme on operaattoririippumaton, joten voit aloittaa vaihteen käytön vaivattomasti.

 

Soluno Mobiilivaihde

Markkinoiden edullisin vaihderatkaisu

Haluatko jutella lisää Dstny- mobiilivaihteen mahdollisuuksista?

Varaa konsultaatio ammattilaisemme kanssa täytämällä lomake, ja kartoitetaan yhdessä yrityksesi tilanne!