Skip to content

Ylitehokas yritysliittymä on yliarvostettu ja turha kustannuserä yritykselle.

Mobiililiittymien markkinoinnissa korostetaan nopeutta: Markkinoinnissa toistuvat sanat ”nopea, tehokas, maailman nopein, supernopea”. Vauhtisokeus saa asiakkaan uskomaan, että ilman tätä ”hypernopeaa” liittymää, palvelut ja sovellukset tökkivät, ja päivittäinen tekeminen on toistuvaa tuskaa. Mutta mitä asiakas tarvitsee? Hän tarvitsee hänen käytölleen sopivan, oikein mitoitetun ja kustannustehokkaan liittymän. Supernopea liittymä yritykselle on yleensä täysin turha ja ylimääräinen kuluerä.  

Nopeuteen vaikuttaa moni asia, ”hypernopea” dataliittymä voi olla jopa heikoin

Liittymien nopeudet ja ominaisuudet saattavat näyttää hyvältä paperilla, mutta todellisuus niiden takana on kuitenkin hyvin toisenlainen. Liittymän nopeuteen vaikuttaa hyvin monenlaiset asiat, ja siksi mainostettu nopeus jää usein toteutumatta, hyvin arkisten seikkojen takia. Kuuluvuuskartta on tärkein työkalu selvittää liittymän potentiaalista nopeutta. Varsinkin maaseudulla ja haja-asutusalueella, kuuluvuudessa voi olla suuriakin eroja. Jos soitat rakennuksen sisältä, kuten toimistolta tai kotoa, rakennusmateriaaleilla ja tilassa itsessään voi olla kuuluvuuteen ja nopeuteen vaikuttavia ongelmia.

Mitkä tekijät vaikuttavat liittymän nopeuteen?

 • Kuuluvuuskartat (Operaattoreissa on suuria eroja kuuluvuuksissa, kaupunki vs. maaseutu)
 • Rakennuksen materiaalit ja tilat vaikuttavat kuuluvuuteen
 • Verkot kehittyvät ja muuttuvat, jolloin kuuluvuus saattaa alueella muuttua

Länsilinkin Mobiililiittymä toimii DNA:n erittäin kattavassa verkossa (jopa 99 % kattavuus Suomessa).

 

Länsilinkin yritysliittymät mitoitetaan aina sinun tarpeesi huomioiden

Länsilinkki laskee juuri sinun tarpeisiisi sopivan liittymän, perustuen todelliseen kulutukseesi. Länsilinkki on yrittäjien ja yritysten puolella. Haluamme aidosti auttaa ja tukea suomalaisia yrityksiä kehittymään ja kasvamaan, tarjoten mahdollisimman hyvin toimivat ja kustannustehokkaat liittymät ja palvelut, jolloin toiminta tehostuu, turhasta ei makseta ja ennen kaikkea yrityksen toiminta ja palvelu tehostuvat.

Länsilinkin mobiililiittymät mitoitetaan aina yrityksen tarpeiden, kuten todellisen kulutuksen mukaan. Emme halua sitoa ketään määräaikaisilla pakkoliittymillä, vaan uskomme, että tyytyväiset asiakkaat pysyvät meillä. Liittymämme ovat myös helposti integroitavissa osaksi vaihderatkaisua.

 • Kulutuksen mukaiset, kustannustehokkaat liittymät
 • Ei määräaikaisuuksia
 • Integroitavissa osaksi vaihderatkaisua, mobiilivaihde.
 • Selkeät laskut

Muistathan; Tyytyväinen asiakas on yrityksen paras saavutus ja tavoite, joka lisää kauppaa ja hyödyttää molempia osapuolia.

 

Mikä sitten on sopivan nopea liittymä yritykselle/ yrittäjälle?

Sopivan nopea liittymä on yksinkertaisuudessaan sellainen, joka tarjoaa riittävän nopean ja tehokkaan työskentelyn helposti. Sopivan nopea liittymä on hyvin yksilöllinen käsite, sillä tapamme käyttää mobiilidataa on hyvin monipuolinen. Toinen tarvitsee puhelinta muutamaan puheluun päivässä, ja käyttää pääasiassa työkonetta netin selailuun, jossa on oma nettiyhteys, kuten langaton verkko vaikkapa työpaikalla. Toinen käyttäjä puolestaan käyttää valtavasti puheaikaa ja kuluttaa mobiilidataa runsaasti, kuten hoitaa paljon asioita puhelimella ja sovelluksilla, tai jakaa puhelimesta nettiä, jota työkone hyödyntää. Liittymä kannattaakin aina kilpailuttaa, jolloin vältytään turhilta maksuilta.

Länsilinkin vinkit sopivaan yritysliittymään;

 • Katso ja vertaa laskuista todellinen kulutuksesi
 • Valitse verkko, jolla on alueellasi paras kuuluvuus
 • 4G-verkko riittää useimmiten tavalliselle käyttäjälle varsin hyvin

Muistathan: Länsilinkki auttaa valitsemaan ja laskemaan liittymän juuri sinun tarpeisiisi sopien. Meillä et maksa turhasta!

 

Mitä eroa on 4G ja 5G?

4G eli ”neljännen polven langaton matkapuhelintekniikka” on tarjonnut laajat yhteydet nopeampaan tiedonsiirtoon, mahdollistaen paremmat yhteydet, netin selailun ja sovellusten, kuten Whatsappin toimimisen. 4G-verkko kattaa Suomessa erittäin suuren osan ja esimerkiksi DNA:n 4G-verkko kattaa peräti 99 % suomalaisista. 4G tarjoaa tavalliselle käyttäjälle yleensä kaiken tarvittavan.

5G-liittymät käyttävät verkkonaan uutta 5G-Mobiiliverkkoa, joka mahdollistaa jopa 10–100 kertaa tehokkaammat ja nopeammat yhteydet, ilman viiveitä. Runsaasti verkkoa käyttäville, kuten pelaajille, tämä nopeuttaa ja sujuvoittaa pelien toimintaa. Pelaajat hyötyvät myös 5G:n mahdollistamista nopeammista vasteajoista, verrattuna hitaampiin vasteaikoihin 4G:ssä. Etuina ovat myös kapasiteetin suuri määrä, joka näkyy vaikkapa suuressa konsertissa tai lentokentällä sujuvampana netin toimintana. 5G ikään kuin tarjoaa enemmän kaistoja käyttäjille, jolloin netti ei ruuhkaudu ja hidastu. DNA:n 5G verkko laajenee ja kasvaa jatkuvasti.

Länsilinkki toimii DNA:n verkossa.

Miksi Länsilinkki toimii DNA:n verkossa?

 • DNA:n 4G verkko kattaa peräti 99 % suomalaisista
 • DNA:n 5G mobiiliverkon latausnopeus suurin; Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Pori, Lahti (Omnitelen tutkimus)
 • DNA tarjoaa vakaan ja laadukkaan mobiiliverkon

Varaa tästä aika ilmaiseen kartoitukseen - katsotaan miten voisimme auttaa sinua valitsemaan paremman ja juuri sinulle sopivan yritysliittymän.