Skip to content
Varaa maksuton kartoitus
SuomalPalvelua_Sin_rgb
Länsilinkki English
Länsilinkki Svenska

Mikä on mobiilivaihde?

Mobiilivaihde eli yrityspuhelinjärjestelmä on suunniteltu virtaviivaistamaan viestintää ammattiympäristössä. IP-teknologia on mahdollistanut edistyneempien ominaisuuksien sisällyttämisen näihin järjestelmiin, kuten puheluiden hallintaan ja nykyaikaisiin viestintäratkaisuihin. Yrityspuhelinjärjestelmä voi parantaa huomattavasti tehokkuutta niin isoissa kuin pienissäkin yrityksissä.

Yritysten puhelinjärjestelmät ovat muuttuneet viime vuosina, ja ne ovat kehittyneet keskeisistä puhelinjärjestelmistä pilvipohjaisiin yksityisiin puhelinvaihteisiin (PBX).

Vaikka yritysten puhelinjärjestelmät ovat muuttuneet ja kehittyneet ajan myötä, yksi ensimmäisistä suurista edistysaskeleista oli käyttäjien mahdollisuus muodostaa yhteys muihin pöytäpuhelimiin ilman, että heidän tarvitsee luottaa operaattoriin tai vaihteeseen. PBX-järjestelmät voivat nyt yhdistää nykyaikaiset SIP (session Initiation Protocol) ja IP-puhelimet, jotka tunnetaan myös nimellä VoIP-järjestelmät.

Kehittyneet ominaisuudet nykyaikaisissa viestintäjärjestelmissä ylittävät perinteisen yksityisen puhelinkeskuksen puhelinjärjestelmän. Yhteistyö, asiakaspalvelu ja etätyö on nyt helpompaa ja tehokkaampaa yhtenäisen viestinnän ja huipputeknologian, kuten videoneuvottelujen, ansiosta.

Mitkä ovat erityyppiset toimistopuhelinjärjestelmätekniikat ja niiden edut?

Monet nykyaikaiset toimistopuhelinjärjestelmät käyttävät IP- (Internet Protocol) -viestintää, joka perustuu lähiverkkoon tai nopeaan Internet-yhteyteen. Tämän ansiosta sekä isot että pienet yritykset voivat käyttää olemassa olevia puhelin- tai verkkojohtoja.

Toimiston VoIP-järjestelmä, joka käyttää SIP/VoIP-puhelimia, voi muodostaa yhteyden PBX-palvelimeen Internetin kautta, mikä tarjoaa enemmän puhelimen käyttömahdollisuuksia.

 • Softphonet ovat ohjelmistopohjaisia ​​puhelimia, jotka toimivat ohjelmina tietokoneella.
 • Verkkopuhelimet ovat samanlaisia ​​kuin ohjelmistopuhelimet, mutta ne ovat käytettävissä verkkoselaimen kautta suojatuilla tunnistetiedoilla.
 • Henkilökohtaisen matkapuhelimen Mobile PBX voi tarjota pääsyn yrityksen puhelinnumeroon ja antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää vastaajaa, soittaa ja vastaanottaa puheluita jne.

Toimistolaajennusten perussarja voi kattaa pienyrityksen tarpeet. Kaikki isot yritykset jäävät kuitenkin paitsi nykyaikaisen viestintäjärjestelmän edistyneistä ominaisuuksista. Tällaiset vaihderatkaisut voivat mahdollistaa paremman asiakaspalvelun ja tehokkaamman yhteistyön työntekijöiden välillä.

 • Kustannussäästöt: Vanhemmissa puhelinjärjestelmissä on vähemmän ominaisuuksia; niillä on usein korkeampi hintalappu ylläpitoon ja kuukausittaisiin puhelinlaskuihin.
 • Helpompi huoltaa: Nykyaikainen puhelinjärjestelmä Internet-yhteydellä voi hyödyntää olemassa olevaa matkapuhelinyhteyttä. Järjestelmän ylläpito suoritetaan pääosin mobiilisovelluksen tai ohjelmistorajapinnan kautta. Käyttäjät voivat lisätä toisen puhelinlinjan muutamassa minuutissa pienellä vaivalla.
 • Yhdistä Internetin kautta: Internet-yhteyden avulla yritykset voivat käyttää puhelinjärjestelmäänsä mistä tahansa, mikä helpottaa useiden toimistojen yhdistämistä.
 • Liikkuvuus ja etätyö: Käyttäjät voivat hallita viestintää verkkoselaimen tai matkapuhelimen avulla. Käyttäjät voivat soittaa kollegansa alaliittymään, vastata saapuviin puheluihin tai soittaa ulkoisiin numeroihin verkko- tai mobiilisovelluksesta. Soittajan tunnistusta, soitonsiirtoa ja puhelunsiirtoa voidaan hallita sovelluksesta.
 • Helppo laajentaa: Mobiilivaihdejärjestelmä on myös laajennettavissa. Voit helposti lisätä uuden laajennuksen määrittämällä käyttäjän verkossa ja asentamalla sovelluksen matkapuhelimeen.
 • Call Centerin ominaisuudet: Nykyään järjestelmät eivät enää ole riippuvaisia ​​manuaalisista vaihteista. Yritykset voivat hallita puheluita paljon tehokkaammin online-vaihdevaihtoehtojen, automaattisten puhelinpalvelijoiden, soitonsiirtosääntöjen ja edistyneiden jonostrategioiden avulla. Nykyaikaisten järjestelmien avulla esimiehet voivat myös nauhoittaa puheluita, kuunnella puheluita tai ottaa vastaan ​​koulutusta.
 • Moderni yritysviestintä: Monet ammattilaiset ja asiakkaat käyttävät tavallisten puheluiden lisäksi videopuheluita, verkkoneuvotteluja, pikaviestintää ja sosiaalista mediaa. Yrityspuhelinjärjestelmät ovat laajentuneet sisältämään työkaluja kaikille näille kanaville.
 • Integrointi muihin ohjelmistoihin: Kun pilvilaskenta yleistyy liike-elämässä, ohjelmistoa suunnitellaan integroitavaksi alustojen, kuten CRM:ien, kanssa. Näin yritykset voivat hallita yhteystietojaan ja tietojaan keskitetyssä paikassa.

  Mikä on PBX-puhelinjärjestelmä?

  Yritys voi odottaa toimintansa virtaviivaistamista ja yleiskustannusten leikkaamista PBX-puhelinjärjestelmän avulla.

  Saatat jopa yllättyä kuinka paljon PBX-järjestelmä voi hyödyttää yritystäsi.

  Yksi PBX-puhelinjärjestelmän ilmeisimmistä eduista on se, kuinka kustannustehokasta se on yritykselle.

  Joten selvitetään, mikä PBX-puhelinjärjestelmä on?

  PBX tulee sanoista Private Branch Exchange System, yksityinen puhelinverkko, jota käytetään viestimään yrityksen tai organisaation sisällä. PBX-puhelinjärjestelmän avulla käyttäjät voivat kommunikoida sisäisesti (yrityksen sisällä) ja ulkoisesti (ulkomaailman kanssa) käyttämällä erilaisia ​​viestintäkanavia, kuten Voice over IP (VoIP). Se sisältää myös soitonsiirron, puhepostin, puhelun tallennuksen, interaktiiviset äänivalikot (IVR) ja puhelujonot.

  Perinteisiä puhelinlinjoja käyttävillä PBX-järjestelmillä on omat puhelimet, joita ei voida käyttää muiden järjestelmien kanssa. Tämä voi johtaa järjestelmän lukkiutumiseen, jolloin olet jumissa saman PBX:n kanssa, koska sen vaihtaminen vaatisi myös kaikkien puhelimien vaihtamista.

  Tekniikka ja aika ovat molemmat muuttaneet kuluttajien tapaan käyttää puhelintoimintaa, ja Mobile PBX:stä on tullut uusi standardi. Mobile PBX -järjestelmä on monipuolinen työkalu, jota voidaan käyttää isännöinti- tai virtuaaliratkaisuna tai laitteistollasi (matkapuhelimillasi) toimivana on-premise-ratkaisuna.

  Perinteinen PBX-järjestelmä rajoittaa tyypillisesti ulkopuolisten puhelinlinjojen (runkojohdot) ja sisäisten puhelinlaitteiden tai laajennusten määrää. PBX-järjestelmän käyttäjät jakavat ulkoiset linjat puheluiden soittamista varten.

  Miksi valita Länsilinkki matkapuhelinvaihteeksi?

  • Kustannustehokas: Voit määrittää mobiilikytkimen käyttäjille, jotka käyttävät sitä aktiivisesti.
  • Laiteriippumaton: Voit käyttää haluttua päätelaitetta kytkentäratkaisussamme. Laitteet voivat olla mm. numeronhallinta (ilmainen päätelaite), mobiilisovellus tai tietokoneen työpöytäsovellus. Palveluun voidaan liittää myös IP- ja DECT-puhelimia.
  • Ei laiteinvestointeja: Soluno Mobile Switching on pilvipalvelu, joka eliminoi fyysisten kytkentälaitteiden tarpeen. Voit vain päättää, mitkä päätelaitteet haluat käsitellä puheliikennettä - me hoidamme loput.
  • Ei säännöllisyyttä: Meillä et sitoudu määräaikaan. Uskomme, että joustavuus on parempi asiakastyytyväisyyden ylläpitäjä kuin määräaikaiset sopimukset.
  • Räätälöinti ja helppo skaalautuvuus: Voit valita yrityksesi työntekijöille erilaisia ​​profiileja, joten maksat vain tarvitsemistasi ominaisuuksista. Palvelumme avulla voit helposti muokata vaihteen ominaisuuksia.

  Yrityksesi kasvaessa tarve kehittyneemmille tietoliikennejärjestelmille kasvaa. Länsilinkin matkapuhelinkeskusjärjestelmä on erinomainen valinta yrityksille, jotka tarvitsevat vankan ja monipuolisen puhelinvaihteen. Mitä vielä odotat? Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää miten voimme auttaa yritystäsi.

Blog comments